Nowe logo

Od dłuższego czasu zapowiadaliśmy trochę zmian i oto właśnie dziś przedstawiamy nasze nowe Logo, w którym ukryty jest i Lemur i idea wspierania osób chorujących onkologicznie – obecnie naszego głównego kierunku działań statutowych.

Przed nami wrzesień 2020 pełen celebrowania zmian – które zajęły wiele czasu zarówno niesamowitej grupie Studentek z Uniwersytet SWPS, które w semestrze letnim poświęciły wiele uwagi tzw. re-brandingowi Fundacji Lemura ale również i nam – ponieważ w chwili kiedy zobaczyliśmy efekty ich pracy powiedzieliśmy – TAK i na nowe logo i jak to u Lemurów… pomysły się posypały.

Dziękujemy za całą pracę przy re-brandingu:
@Renata Kosiaty
@Joanna Kołcun
@Anna Nowogórska
@Maja Sobierajska

Ostatnie miesiące zdecydowanie nie były biernym czekaniem aż minie Covid-19 ale:

🐿prze-owocną współpracą nad re-brandingiem z Uniwersytet SWPS, która została wykonana w ramach projektu zaliczeniowego jednego z przedmiotów (TU WIELOWYMIAROWE DZIĘKUJEMY)
🐿opracowywaniem nowej strony www
🐿opracowywaniem oferty CSR dla Biznesu (już niebawem wiele wrocławskich firm otrzyma nasze zaproszenie do współpracy)
🐿organizacją konkursu szycia dowolną metodą patchworkową naszego nowego Logo
🐿i najważniejsze – nauczyliśmy się jak pomimo Covid przenieść naszą działalność w świat zdalnej współpracy, zdalnego ale zdolnego szycia nie ramię w ramię ale razem – i to dzięki Wam wszystkie wieczory pakowania i rozpakowywania paczek przynosiły, przynoszą i będą przynosić niesamowite poczucie robienia czegoś naprawdę wartościowego w życiu ❤️

To parę punktów ale to bardzo dużo pracy, którą wykonują dwie osoby, które na co dzień pracują na pełnych etatach poza Fundacją, mają dwójkę dzieci i dają z siebie wszystko, żeby jak najwięcej osób zmagających się z nowotworem piersi otrzymało wsparcie.

A to wsparcie to WY – wolontariusze z serduchem na dłoni, którzy jesteście z nami w tej drodze zaangażowania dla osób chorujących onkologicznie – bez Was nie byłoby Fundacji Lemura, tego ducha szycia i życia dla innych ❤️